ДКЦ „Ел Масри” и болници Медикъл Парк

Търсенето на медицинска помощ в Турция става все по-популярно у нас. Причините за това са много – от достъпните цени до високото качество на медицинското обслужване. От близкото разстояние, което улеснява семействата на пациентите, до изключително професионалното и съпричастно отношение на медицинските специалисти в турските здравни заведения.
Група болници Медикъл Парк, работещи в сферата на здравните услуги в Турция, разполага с 25 болници в 17 града. Медикъл Парк обединява специалисти от различни области и идеята за ориентирано към пациента отлично обслужване, независимо с какъв социално – икономически статус е. Болниците се развиват навсякъде в Турция и напредват със съвременни технологии, водейки се от принципа си, че „Здравословния начин на живот и достъп до здравеопазване е основно право на всеки”

  • Как, обаче, да изберем в коя от многобройните болници да се лекуваме?
  • Как да намерим най-подходящия специалист?
  • Как да си запазим час за преглед, да огранизираме нужните ни процедури и интервенции?
  • Как да получим най-доброто като качество и цена медицинско обслужване?

ДКЦ „Ел Масри” има договорни отношения с Група болници Медикъл Парк и извършва безплатни консултации за лечение на всякакъв тип заболявания в болници Медикъл Парк в Турция. С наша помощ всеки нуждаещ се може да достигне до желания лекар и да се лекува в избрано от него здравно заведение от веригата болници Медикъл Парк. В тази насока Болница „Ел Масри” поема грижата за връзка на пациента с лекаря. Екипът от консултанти проследява целия процес на заболяването, избира лекар и болница, където пациентът може да получи най-точните и най-добри услуги. Пациентът получава индивидуална оферта за нужното лечение комбинирано с най-ефективните методи на лечение и най-ниските цени от избраната болница от групата на Медикъл Парк. Безплатната консултация с турските специалисти и лекарското становище относно Вашето заболяване не Ви ангажира с решение за лечение.