ЕКИП

Д-р Ромил Ангелов – специалист акушерство и гинекология

 • всеки вторник и четвъртък от 16.00 ч. до 18.00 ч.
 • С предварително записване на тел.: 056 844 737
Д-р Веселин Димитров – специалист Акушерство и гинекология

 • С предварително записване на тел. 056 844 737
Още за д-р Веселин Димитров:
Услуги:

 • гинекологичен преглед
 • фетална морфология + цветен доплер
 • поставяне на спирала
 • диатермо коагулация на маточна шийка
 • химическа деструкция на маточна шийка
 • инзиция на папиломи
 • амбулаторна хирургия

С предварително записване на тел. 056 844 737

Д-р Георги Мигаров – хирург – детска хирургия

 • Всеки вторник и четвъртък от 14.00 ч. – 16.00 ч.
 • С предварително записване на тел. 056 844 737
Д-р Димитър Янев – специалист хомеопатия

 • Cлед предварително записване на тел. 056 844 737
Още за д-р Димитър Янев
Д-р Димитър Янев е роден през 1965 год.
От 2000 година практикува специалност УНГ, хомеопатия, фитотерапия и шуслерова терапия. От 5 години преподава шуслерова терапия на лекари и фармацевти. Автор е на редица статии отнасящи се за здравословно хранене, диетика и алергии.
http://yanevhealth.com/
Д-р Станко Кънчев – хирург – уролог

 • За информация и запазване на час на тел. 056 844 737

Д-р Женя Караилиева-Георгиева – специалист ендокринолог

 • РАБОТИ С НЗОК
 • За да запазите своя час се обадете на 056/844737 или чрез приложението superdoc.bg
Д-р Женя Караилиева-Георгиева

Д-р Женя Караилиева-Георгиева е ендокринолог в Бургас с над 33 години медицински опит. Консултира в областта на нарушенията в жлезите с вътрешна секреция, захарен диабет, щитовидна и паращитовидни жлези, надбъбречни жлези, полови жлези.
Д-р Караилиева-Георгиева не преглежда деца.

Квалификации:
– Ехография на щитовидна жлеза;
– Участие в национални и международни конгреси и симпозиуми;
– Член на Българското дружество по ендокринология и Български лекарски съюз.

Д-р Караилиева-Георгиева вече е част от екипа на ДКЦ “Ел Масри” .

Проф. М. Маринов – неврохирург

 • Вече и в ДКЦ “Ел Масри” за да запишете своя час позвънете на 056 84 47 37
Проф. М. Маринов

Проф. М. Маринов е завършил с отличие Медицински Факултет на Медицинска Академия – София. В следващите години работи като асистент, старши асистент и главен асистент в Клиниката по неврохирургия на МА София, Александровска Университетска Болница, придобива и специалност по неврохирургия. Научното му кариерно развитие намира израз в първо в защита на дисертациионен труд за присъждане на научната степен „Кандидат на медицинските науки“ („д.м.“), а през 2006 г. успешно защитава и докторски дисертационен труд и му е присъдена степента „доктор на медицинските науки“ („д.н“). Професор по неврохирургия към МУ-София от 2006 г.
През периода 1993-2001 г. е Началник на Клиниката по неврохирургия на УМБАЛ „Св. Анна“ София, от 2003 г. е Началник на отделение при Клиниката по неврохирургия на УБ „Александровска“, София, като в края на 2006 г. същата клиника се предислоцира в УМБАЛ „Св. Ив. Рилски“ София. Тук Проф. Маринов е Началник на Клиниката по неврохирургия за периода 2011-2017 г. В тази водеща за български условия клиника по неврохирургия Проф. Маринов изгражда и открива през 2015 г. единствен по рода си в страната модерен операционен театър с 3 високотехнологични модулни операционни зали по неврохирургия. Средствата в размер на над 5 милиона лева проф. Маринов осигурява след спечелен конкурс за финансиране от Европейския фонд за развитие по оперативна програма „Развитие на конкурентноспособността на Българската икономика 2007-2013 г.“ Има присъдени множество отличия и почетни дипломи, сред които Грамота на Български Лекарски Съюз „Лекар на годината“ през 2008 г. като част от ръководния екип на Клиниката по неврохирургия, както и грамота „Медик на 2013 година“.
В научно-преподавателско отношение Проф. Маринов ръководи Катедрата по Неврохирургия към МУ-София през периода 2011-2017 г. и е няколко мандата Председател на Българското дружество по неврохирургия до 2017 г. През 2008-2012 г. е научен ръководител и главен изследовател в национален проект н а тема „Модерен подход в диагнозата и оценката на честотата и генотипно-фенотипните корелации при хипофизни и надбъбречни тумори в РБългария“. През периода 2008-2016 г. е избран от Общото събрание на МФ за два последователни мандата като Декан на Медицинския Факултет при Медицински Университет София. В тази му функция през 2014 г. му е присъдена награда „Златна Панацея“ на Медицински Университет София.
Проф. Маринов има множество специализации по неврохирургия в престижни чуждестранни университетски клиники с Германия, САЩ, Япония, Русия и др. Като стипендиант на фондация „Александър фон Хумболдт Бон, Германия по детска, съдова и експериментална неврохирургия, както и интраоперативно невромониториране специализира в университетските клиники на Бон, Гийсен и Ерланген-Нюрнберг. Провежда и 2-годишна специализация по съдова неврохирургия и невронавигация в САЩ в Дартмут колеж, Хановер, Ню Хемпшир и болницата Мас-Генерал в Бостън, Масачузетс.
Проф. Маринов има над 440 научни труда по неврохирургия, между които участие в 11 монографии, сборници и учебници по неврохирургия и много публикации на английски и немски език в реномирани западноевропейски и американски научни издания.
Области на специален интерес и субспециализация на Проф. Маринов са: микроневрохирургия при туморни заболявания на главния и гръбначния мозък, неврохирургични съдовомозъчни болести, транссфеноидална хирургия при аденоми на хипофизата и другия селарни и параселарни тумори, ендоскопски асистирана микрохирургия, детска неврохирургия, хирургия при дегенеративни спинални заболявания като дискови хернии, стеснен гръбначно-мозъчен канал и др., навигирана и роботизирана неврохирургия и др.
От 2019 г. е консултант неврохирург към Клиниката по неврлохирургия, УМБАЛ „Св. Ив. Рилски“ София.